Header Ads

Web Hosting

PSN Kardeşliği Yaptık!

 

Psn hesabımda epey oyun var ve bunu yeni PS4 alan yakınımızla paylaşma düşüncesi ortaya çıktı, daha önce bunu yapanları duymuştum ama nasıl yapılabilirdi?

"Oyun oynarken birimiz girip birimiz çıkmak mı zorundaydı, aynı anda aynı oyunu oynarken birimizden birisini cihaz atar mıydı?" Evet bunları yaşadık, ama nasıl biz ilk denememizde, var olan hesabın üzerine kurmaya çalışmışız haliyle sırayla oynayalım gibi manasız bir durum ortaya çıkmıştı, bu iş böyle olmaz derken, kendi hesabımda ikincil bir hesap olduğunu ve mevcut oyunlarımın orada oyunların kilitsiz olduğunu görünce, ( ki kuzende oyunlar kilitli gözüküyordu) bir hesap daha açıp oraya yeni bilgileri girip denesek derken işin aslının da böyle olduğunu keşfetmekle sorunumuzu çözdük. :)  ve yaklaşık 2 haftadır oyun keyfimizi sürdürüyoruz.

* Hesabınızı paylaştığınız kişi güvenilir birisi olmalı, olası çalınma olaylarına karşı sorumluluk sizde, çift doğrulamayı aktif edebilirsiniz mesela. 

  • Cihazınızı çalıştırın ve karşılama ekranında gözüken, "Hesap Ekle" yazısına tıklayın. Verilen PSN bilgilerini buraya girin. ( Biz ana hesap olarak eklemediğimiz için de sorun yaşamıştık, ana hesap seçeneğini işaretleyin. İşaretlemediyseniz, daha sonra cihazın hesap ayarları kısmından da yapabilirsiniz.)
  • Şimdi, Kütüphane bölümünden daha önceki oyunlara erişerek, indirmeye başlayabilirsiniz. İşlem tamamlandığında, kendi hesabınızda inen oyunu oynayabiliyorsunuz.

Y = Yeni PSN hesabını, Hesap Ekle butonuyla, verilen bilgileri Ana hesap seçeneğiyle ekleyin.
X = Mevcut hesabınız: Y hesabından indirdiğiniz oyunları X hesabınızda oynayın.


Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.