Header Ads

Web Hosting

En Eğlenceli 10 Dövüş Oyunu

En Eğlenceli 10 Dövüş Oyunu

Okuyacağınız bu yazı silvergoo.xyz ekibinin azimli üyeleri tarafından hazırlanmıştır.

Dövüş oyunları, video oyun tarihinde oldukça önemli bir rol oynamıştır. Bu başyapıtlar çevrimiçi oyuncuların birbirlerinin kafataslarını kırmalarına, sabahın erken saatlerine kadar rekabet etmelerine ve yeteneklerini yapay zekaya karşı test etmelerine izin verir.

Çok sayıda dövüş oyunu mevcut, bu yüzden sizin için en iyilerini seçerek işinizi kolaylaştırmaya çalıştık. Bazılarının fiyatları yüksek gelebilir, ancak PS Store ve Steam indirimlerinden yararlanarak oldukça ucuza satın alabilirsiniz.

Tekken 7

Tekken serisinin efsane olduğunu çoğumuz biliriz, serinin ilk oyunu 1994 yılında piyasaya sürülmüştür, ancak zamanının çok ötesindeydi. Cyberpunk 2077’nin 20 sene önce piyasaya sürüldüğünü düşünün, işte tam olarak böyle bir etki yaratmıştı.

Serinin en yeni sürümü Tekken 7’dir. Her karakterin dövüş stili farklıdır, Eddy dans ederek dövüşür, ayıları bile top sektirir gibi sektirerek yere düşürmeden öldüren Hwoarang abimiz taekwondocudur, Law ise… kısaca Bruce Lee’nin kendisi de diyebiliriz.

Mortal Kombat 11

Mortal Kombat serisi uzun süre daha devam edecektir, çünkü geliştirici ekibinin artık kolay kolay finansal sorunu olmayacaktır, arkası oldukça sağlamdır. Midway 2009 yılının Şubat ayında iflas başvurusunda bulunmuştu, Warner Bros. da Midway’in varlıklarının çoğunu satın alıyor, ve Mortal Kombat da o an tarihe karışmaktan kurtuluyor.

O zamandan beri yeni Mortal Kombat piyasaya sürüldüğünde müşteriler hayal kırıklığına uğramıyor, zira öncekinden çok daha gelişmiş bir şeyle karşılaşıyorlar.

Street Fighter V: Champion Edition

Capcom’un dövüş oyunlarının sürüm modeli basittir, önce oyunu piyasaya sürer, ardından tamamen yenisini piyasaya sürene kadar mevcut oyun için daha büyük sürümler yayınlamaya devam eder. Örneğin, Street Fighter V 2016’da, Champion Edition versiyonunu da geçen sene Şubat ayında piyasaya sürdü.

Capcom şirketi Street Fighter V sayesinde DLC geliştirmeye her zamankinden daha fazla yatırım yapıyor. Street Fighter V’e 2016’dan beri çeşitli karakterler, kostümler, arka planlar ve modlar eklenmiştir.

Soulcalibur VI

Soulcalibur serisinin en son eseri olan Soulcalibur VI’da başka bir yoğun silah savaşlarına yeni karakterler de katılıyor.

Killer Instinct

Xbox One'ın Killer Instinct’i, 1996'dan beri güncellenmemiş popüler dövüş serisinin yeniden geliştirilmiş halidir.

DragonBall FighterZ

Bu klasik anime’nin hayranları kesinlikle hayal kırıklığına uğramayacaktır. Dövüşmek için anime’deki birçok farklı karakter arasından seçim yapabilirsiniz.

Marvel vs. Capcom: Infinite

Marvel vs. Capcom, video oyunu ve çizgi roman tarihinin mükemmel bir parçasıdır. Hem Marvel çizgi roman evreninden hem de Capcom’un oyun listesinden ikonik karakterleri bir araya getiren Marvel vs. Capcom: Infinite’de kullanıcılar birçok karakteri alt etmek için ekip de oluşturabilir.

Dead or Alive 6

Dead or Alive'ın bu yinelemesi, ağır çekim dövüşü ve ciddi hasarlar oluşturacak vuruş yöntemlerini sunar.

Injustice 2

Injustice 2, oyunun kahraman kadrosu kadar olağanüstü bir eserdir. Dövüş mekaniği, 2013’te piyasaya sürülen Injustice: Gods Among Us'tan daha gelişmiştir.

Super Smash Bros. Ultimate

Şimdiye kadar yapılmış en yaratıcı ve eğlenceli dövüş oyunu olan Super Smash Bros. Ultimate’ı denemenizi şiddetle tavsiye ederiz.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.