Header Ads

Web Hosting

Warzone - Sezon 2 - Yenilikler | Değişiklikler

Call of duty Warzone, sezon 2 güncellemesi geldi. 

İlk gözüme çarpanlardan bahsetmem gerekirse; 

- Takım olarak gitmeyi sevdiğimiz şifreli Sığınaklar (Blunker) kapanmış, bu sezonda red access card kaldırılmış gibi gözüküyor çünkü, kartla girilebilen bölgelerdeki kapılar aktif olmadığı gibi, haritanın sol tarafında sınıra yakın yerlerdeki şifreli kapıları da kapatmışlar.

- Metrolar kapatılmış. 


- Sezon 2 gelmeden, 1-2 gün önce, mavi kart ile açılan kapıları açıp, oradaki pclerden çıkan şifreleri çözerek ana kapıyı açmıştık, bu oda dahil, Stadiumdaki şifreli tüm kapılar açık hale getirmişler. Otoparkta da şifreli kapı vardı fakat otopark kapatıldığından oraya ulaşım mümkün değil.

- Ayrıca Park bölgesindeki şifreli giriş kapısıyla birlikle içerideki kapıyı da açık bırakmışlar. Burası diğer 2 bölgeyle birlikte füze silosu olarak geçiyor artık. 



- Novi Grazna Hills bölgesinde Zoszni Spomenik füze silosu isimli yerde kutular, para bulunuyor, aktif edilen 3 silolardan biri yerlerden. 

- Jarvdinsk Spomenik askeri üssün ( Military Base) üzerindeki bölge, burada diğer yerlere göre para ve kutular pek yok.

- Ve gemi, ilk atlayışta aynı anda pek çok kişi atladığı için zorlandığımız ama sarı kart ve kutuyu 1-2 kere açabildiğimiz yer. Zombiler ve oyuncularla kapıştığımız bölge.

Eklemek istediklerinizi yorum olarak yazabilirsiniz.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.